مهم ترین علت گرفتن مشاوره برای دیزاین فضا
مهم ترین علت گرفتن مشاوره برای دیزاین فضا
چرا برای دیزاین فضا مشاوره بگیریم؟
از مزایای مهم مشاوره می توان به سه مزیت زیر اشاره کرد:
مشاوره و طراحی داخلی باعث صرفه جویی در هزینه های شما می شود
مشاوره طراحی داخلی باعث صرفه جویی در هزینه های شما می شود ، چرا که یک طراح متخصص می تواند از انجام اشتباهات پرهزینه و خرید هیجانی شما جلوگیری کند.
مشاوره طراحی داخلی باعث صرفه جویی در زمان شما می شود
زمانی که شما از یک متخصص کمک میگیرید برای شما مدل، سبک ، طرح و پالت رنگی را مشخص می کند و وقتی که شما به خرید میروید از بین هزاران مدل فقط چند مدل را میبینید و خرید برای شما آسان می شود و دیگر نیازی نیست تمامی فروشگاه ها را بگردید یا دست خالی به خانه بیایید . انجام خرید ، همراه با مشاوره دکوراسیون، ساعت ها زمان حدس و گمان و پیدا کردن بهترین گزینه را برای شما صرفه جویی می کند. انجام مشاوره دکوراسیون باعث برنامه ریزی دقیق پروژه مد نظر شما می شود که در نهایت به کاهش طول پروژه می انجامد.
مشاوره طراحی داخلی استرس شما را از بین می برد
یک مشاوره خوب می تواند استرس شما را از بین ببرد. چرا که راه و مسیر دیزاین صحیح را برای شما مشخص می کند و بدون شک و تردید می توانید چیدمان و خرید را انجان دهید. گفتگو در مشاوره دکوراسیون می تواند سطح استرس شما را کاهش دهد و باعث ایجاد اطمینان از کاری که انجام می دهید شود .
مقالات مشابه
ایدههای خلاقانه برای گوشه های خالی خانه
در هر فضایی، فضای ناکارآمد در گوشه و کنار و کنج پیدا می شود. فضایی که نمی دانیم باید چه استفاده ای از آن بکنیم تا خالی و بدون کاربرد نماند. مثلا فضای بین دو ستون یا فرو رفتگی با ابعاد نامتناسب در اتاق نشیمن، یک دیوار صاف بین دو اتاق، زیر راه پله ها، کنار پنجره، پشت در اتاق یا ورودی خانه و... هم یک فضای ناکارآمد به محسوب میشود.طراحی و دیزاین این کنج ها اگر به درستی انجام شود، در زیباتر به نظر رسیدن خانه تاثیرگذار است و مشکل کمبود فضا و بهترین استفاده از فضاهای خالی خانه رو حل می کند. ایده هایی برای گوشه های خالی:ایجاد کافی باراستفاده ازآیینه قدیکنسولاستفاده از گل و گیاه قد بلنداستفاده از استند و شلف هااستفاده از میز خاطراتایجاد فضای مطالعهایجاد نشیمنایجاد میز غذاخوریممنون که در این مقاله همراه ما بودید!
جمعه 17 آذر 1402
لاندری روم چیست ؟
لاندری روم به یک اتاق مجزا برای شستشوی لباس ها گفته می شود که هر چقدر ابعاد آن بزرگتر باشد کارایی بیشتری هم دارد زیرا می توانید از این اتاق برای نگهداری لباس های چرک، اتو کشی آنها و آویز لباس ها استفاده کنید.لاندری روم می تواند بخشی از اتاق مستر را به خود اختصاص دهد یا یک اتاق جدا باشد که انتخاب بهترین مکان برای آن بستگی به فضای خانه و نیاز افراد دارد، بنابراین باید یک برنامه ریزی دقیق انجام دهید و سپس بهترین بخش خانه را به لاندری روم اختصاص دهید؛ اما فراموش نکنید که این بخش باید نزدیک به حمام باشد.طراحی لاندری رومدر هنگام طراحی لاندری روم علاوه بر اینکه باید به تجهیزات و دیزاین آن توجه کنید ضروری است که به نورپردازی آن هم توجه کنید، اگر درون این اتاق پنجره وجود داشته باشد خیلی بهتر است زیرا هم رد و بدل هوا صورت می گیرد و هم نور خوبی به داخل می تابد اما اگر نور طبیعی به داخل اتاق نتابید بهتر است به سراغ نورپردازی اصولی آن بروید.لاندری روم کوچکطراحی و اجرای لاندری روم کوچک کار سختی نیست و در یک فضای کوچک و نقلی هم می توان بهترین لاندری روم را طراحی کرد و از این فضای کوچک بیشترین استفاده را برای شستشوی لباس کرد. اگر لاندری روم کوچکی در اختیار دارید نیاز به هیچگونه نگرانی نیست و می توانید با کمترین هزینه اقدام به طراحی لاندری روم کنید.تجهیزات و وسایل لاندری رومیکی از اصلی ترین و مهمترین تجهیزات لاندری روم، ماشین لباسشویی ترکیبی یا ماشین لباسشویی دوقلو است اگر ماشین لباسشویی شما ترکیبی باشد که کار خودتان راحت است و فضای زیادی هم از اتاق گرفته نمی شود اما اگر ماشین لباسشویی دو قلو در اختیار دارید کمی بیشتر از فضا را باید به ماشین لباسشویی اختصاص دهید. کمد، قفسه و رگال از دیگر تجهیزات ضروری لاندری روم است که باید برای طراحی و ساخت هر یک از خلاقیت و مهارت خود استفاده کنید؛ وجود کمد باعث می شود تا فضای کافی برای چیدمان درست لباس های خود داشته باشید و تمامی مواد شوینده را درون آنها قرار دهید با این کار فضای لاندری روم مرتب تر می شود.رخت آویز و رگال از دیگر تجهیزات مورد نیاز لاندری روم است بنابراین باید یک فضای اختصاصی برای آن در نظر بگیرید تا لباس ها به خوبی خشک شوند. اتو و میز اتو از دیگر لوازم ضروری لاندری روم است که موجب شده تا افراد پس از شستشوی و خشک کردن لباس های خود همان جا اقدام به اتو کردن لباس کنند. سیستم تهویه مناسب، نورپردازی خوب، سبد رخت چرک ها، سینک ظرفشویی و… از دیگر وسایل مورد نیاز برای لاندری روم است که وجود هر یک موجب افزایش کارایی این بخش می شود.فواید طراحی لاندری روم در خانه▪️نگهداری از مواد شوینده مضر و خطرناک▪️شستشوی راحت لباس ها▪️مراقبت درست از لباس ها▪️مرتب شدن فضا خانه▪️آزاد شدن فضای آشپزخانه و اتاق خواب▪️بهره مندی از آفتاب برای خشک کردن لباس هاممنون که در این مقاله همراه ما بودید!
شنبه 18 آذر 1402
پنتری روم چیست ؟
پنتری روم اتاق کوچک یا کمدی است که در آشپزخانه یا در جایی در نزدیکی آن قرار میگیرد و وظیفه اصلی آن ذخیره سازی مواد خوراکی فاسد نشدنی و همچنین نگهداری برخی لوازم آشپزخانه میباشد. از نظر ابعاد پنتری روم میتواند در اندازههای یک کمد و یا یک اتاقک باشد. اما به طور کلی این فضا نوعی انباری کوچک است که شما توانایی حرکت و جابجایی وسایل را در آن داشته باشید.کاربرداز فضای پنتری روم برای نگهداری مواد غذایی که ماندگاری بالایی دارند مثل روغن غلات و حبوبات و لوازم مورد نیاز آشپزی مثل ماهیتابه و ظروف مختلف دیگر و همچنین نگهداری مواد شوینده و بهداشتی استفاده میشود.عمق و ابعاد پنتری روم چقدر باشد؟ابعاد مناسب برای اتاقک پنتری به فضایی که فراهم دارید بستگی دارد، و همانطور که عنوان شد، ممکن است شامل یک اتاق کامل یا یک تورفتگی در دیوار باشد. برای طرحهای اتاقکی، اندازه مناسب بهطور مثال، میتواند ۱۵۰*۱۵۰ سانتیمتر و بهصورت U شکل باشد.چند ایده برای جذابیت پنتری روم▪️ برای جذابیت پنتری روم می توان لامپ های ریبا و کوچکی را در بین طبقات قرار داد و به این شکل تنوعی بین قفسه ها ایجاد کرد.▪️ می توانید دیواره های داخلی پنتری را تزیین کرد.▪️ استفاده از ظرف های هماهنگ و زیبا می تواند یکی از ایده های جذاب در افزایش زیبایی این قسمت از آشپزخانه باشد.▪️ از تمام فضاهایی که بدون استفاده هستند می توان برای نصب کابینت های پنتری استفاده کرده و هارمونی را بین آنها برقرار کرد.ممنون که در این مقاله همراه ما بودید!
پنجشنبه 23 آذر 1402
اتاق لباس چیست؟
در طراحی داخلی ساختمان های مسکونی، علاوه بر در نظر گرفتن فضای مناسب برای اتاق خواب و آشپزخانه و سالن نشیمن، استفاده از کمد دیواری و جاکفشی و آینه قدی و درآور نیز جایگاه بسیار ویژه ای دارد. اتاق لباس در خانه یا کلوزت روم (closet room) به اتاق یا بخش هایی از خانه گفته میشود که به شیوه های مختلف از قبیل درب های شیشه ای یا دیوار و پارتیشن از سایر بخش ها جدا شده و تجهیزات مورد نیاز برای چیدمان انواع لباس و پوشاک و پوشیدن و در آوردن آنها فراهم شده است.بنابراین میتوان گفت، واک این کلوزت (walk in closet) مجموعه ای از انواع کمد، جاکفشی ، آینه قدی و درآور و کمدهای مخصوص اکسسوری و کیف و کلاه و کراوات و غیره را در خود جای داده و از سایر بخش های خانه جدا می باشد. این گروه از اتاق ها در سالهای اخیر در طراحی داخلی وارد شده و در معماری به آن توجه ویژه ای شده است.وقتی تعداد لباسهای شما از یه حدی بیشتر میشود، نمیتوانید آنها را در کمد دیواری اتاق خواب و دراور جای دهید.در بهترین حالت اگر هم بتوانید حجم زیاد لباسها را به صورت متراکم و فشرده در کشو و کمد دیواری کوچک اتاق خود جای دهید، حتماً لباسهای شما آسیب میبینند و چروک میشوند. کلوزت روم برای حل این مشکل و با هدف دسته بندی حجم بالایی از لباس به صورت منظم طراحی و اجرایی میشود.اتاق کلوزت به حجم بسیاری از وسایلی که هر روز با آنها سر و کار داریم نظم و سر و سامان میبخشد. شاید در ابتدا داشتن یک فضای مجزا برای لباس و کفش و اکسسوری غیر ضروری به نظر برسد، اما برای افرادی که اهل تجملات و مد هستند بسیار کاربردی و مفید خواهد بود.ممنون که در این مقاله همراه ما بودید!
پنجشنبه 23 آذر 1402
ایدههای خلاقانه برای گوشه های خالی خانه
در هر فضایی، فضای ناکارآمد در گوشه و کنار و کنج پیدا می شود. فضایی که نمی دانیم باید چه استفاده ای از آن بکنیم تا خالی و بدون کاربرد نماند. مثلا فضای بین دو ستون یا فرو رفتگی با ابعاد نامتناسب در اتاق نشیمن، یک دیوار صاف بین دو اتاق، زیر راه پله ها، کنار پنجره، پشت در اتاق یا ورودی خانه و... هم یک فضای ناکارآمد به محسوب میشود.طراحی و دیزاین این کنج ها اگر به درستی انجام شود، در زیباتر به نظر رسیدن خانه تاثیرگذار است و مشکل کمبود فضا و بهترین استفاده از فضاهای خالی خانه رو حل می کند. ایده هایی برای گوشه های خالی:ایجاد کافی باراستفاده ازآیینه قدیکنسولاستفاده از گل و گیاه قد بلنداستفاده از استند و شلف هااستفاده از میز خاطراتایجاد فضای مطالعهایجاد نشیمنایجاد میز غذاخوریممنون که در این مقاله همراه ما بودید!
جمعه 17 آذر 1402
لاندری روم چیست ؟
لاندری روم به یک اتاق مجزا برای شستشوی لباس ها گفته می شود که هر چقدر ابعاد آن بزرگتر باشد کارایی بیشتری هم دارد زیرا می توانید از این اتاق برای نگهداری لباس های چرک، اتو کشی آنها و آویز لباس ها استفاده کنید.لاندری روم می تواند بخشی از اتاق مستر را به خود اختصاص دهد یا یک اتاق جدا باشد که انتخاب بهترین مکان برای آن بستگی به فضای خانه و نیاز افراد دارد، بنابراین باید یک برنامه ریزی دقیق انجام دهید و سپس بهترین بخش خانه را به لاندری روم اختصاص دهید؛ اما فراموش نکنید که این بخش باید نزدیک به حمام باشد.طراحی لاندری رومدر هنگام طراحی لاندری روم علاوه بر اینکه باید به تجهیزات و دیزاین آن توجه کنید ضروری است که به نورپردازی آن هم توجه کنید، اگر درون این اتاق پنجره وجود داشته باشد خیلی بهتر است زیرا هم رد و بدل هوا صورت می گیرد و هم نور خوبی به داخل می تابد اما اگر نور طبیعی به داخل اتاق نتابید بهتر است به سراغ نورپردازی اصولی آن بروید.لاندری روم کوچکطراحی و اجرای لاندری روم کوچک کار سختی نیست و در یک فضای کوچک و نقلی هم می توان بهترین لاندری روم را طراحی کرد و از این فضای کوچک بیشترین استفاده را برای شستشوی لباس کرد. اگر لاندری روم کوچکی در اختیار دارید نیاز به هیچگونه نگرانی نیست و می توانید با کمترین هزینه اقدام به طراحی لاندری روم کنید.تجهیزات و وسایل لاندری رومیکی از اصلی ترین و مهمترین تجهیزات لاندری روم، ماشین لباسشویی ترکیبی یا ماشین لباسشویی دوقلو است اگر ماشین لباسشویی شما ترکیبی باشد که کار خودتان راحت است و فضای زیادی هم از اتاق گرفته نمی شود اما اگر ماشین لباسشویی دو قلو در اختیار دارید کمی بیشتر از فضا را باید به ماشین لباسشویی اختصاص دهید. کمد، قفسه و رگال از دیگر تجهیزات ضروری لاندری روم است که باید برای طراحی و ساخت هر یک از خلاقیت و مهارت خود استفاده کنید؛ وجود کمد باعث می شود تا فضای کافی برای چیدمان درست لباس های خود داشته باشید و تمامی مواد شوینده را درون آنها قرار دهید با این کار فضای لاندری روم مرتب تر می شود.رخت آویز و رگال از دیگر تجهیزات مورد نیاز لاندری روم است بنابراین باید یک فضای اختصاصی برای آن در نظر بگیرید تا لباس ها به خوبی خشک شوند. اتو و میز اتو از دیگر لوازم ضروری لاندری روم است که موجب شده تا افراد پس از شستشوی و خشک کردن لباس های خود همان جا اقدام به اتو کردن لباس کنند. سیستم تهویه مناسب، نورپردازی خوب، سبد رخت چرک ها، سینک ظرفشویی و… از دیگر وسایل مورد نیاز برای لاندری روم است که وجود هر یک موجب افزایش کارایی این بخش می شود.فواید طراحی لاندری روم در خانه▪️نگهداری از مواد شوینده مضر و خطرناک▪️شستشوی راحت لباس ها▪️مراقبت درست از لباس ها▪️مرتب شدن فضا خانه▪️آزاد شدن فضای آشپزخانه و اتاق خواب▪️بهره مندی از آفتاب برای خشک کردن لباس هاممنون که در این مقاله همراه ما بودید!
شنبه 18 آذر 1402
پنتری روم چیست ؟
پنتری روم اتاق کوچک یا کمدی است که در آشپزخانه یا در جایی در نزدیکی آن قرار میگیرد و وظیفه اصلی آن ذخیره سازی مواد خوراکی فاسد نشدنی و همچنین نگهداری برخی لوازم آشپزخانه میباشد. از نظر ابعاد پنتری روم میتواند در اندازههای یک کمد و یا یک اتاقک باشد. اما به طور کلی این فضا نوعی انباری کوچک است که شما توانایی حرکت و جابجایی وسایل را در آن داشته باشید.کاربرداز فضای پنتری روم برای نگهداری مواد غذایی که ماندگاری بالایی دارند مثل روغن غلات و حبوبات و لوازم مورد نیاز آشپزی مثل ماهیتابه و ظروف مختلف دیگر و همچنین نگهداری مواد شوینده و بهداشتی استفاده میشود.عمق و ابعاد پنتری روم چقدر باشد؟ابعاد مناسب برای اتاقک پنتری به فضایی که فراهم دارید بستگی دارد، و همانطور که عنوان شد، ممکن است شامل یک اتاق کامل یا یک تورفتگی در دیوار باشد. برای طرحهای اتاقکی، اندازه مناسب بهطور مثال، میتواند ۱۵۰*۱۵۰ سانتیمتر و بهصورت U شکل باشد.چند ایده برای جذابیت پنتری روم▪️ برای جذابیت پنتری روم می توان لامپ های ریبا و کوچکی را در بین طبقات قرار داد و به این شکل تنوعی بین قفسه ها ایجاد کرد.▪️ می توانید دیواره های داخلی پنتری را تزیین کرد.▪️ استفاده از ظرف های هماهنگ و زیبا می تواند یکی از ایده های جذاب در افزایش زیبایی این قسمت از آشپزخانه باشد.▪️ از تمام فضاهایی که بدون استفاده هستند می توان برای نصب کابینت های پنتری استفاده کرده و هارمونی را بین آنها برقرار کرد.ممنون که در این مقاله همراه ما بودید!
پنجشنبه 23 آذر 1402
اتاق لباس چیست؟
در طراحی داخلی ساختمان های مسکونی، علاوه بر در نظر گرفتن فضای مناسب برای اتاق خواب و آشپزخانه و سالن نشیمن، استفاده از کمد دیواری و جاکفشی و آینه قدی و درآور نیز جایگاه بسیار ویژه ای دارد. اتاق لباس در خانه یا کلوزت روم (closet room) به اتاق یا بخش هایی از خانه گفته میشود که به شیوه های مختلف از قبیل درب های شیشه ای یا دیوار و پارتیشن از سایر بخش ها جدا شده و تجهیزات مورد نیاز برای چیدمان انواع لباس و پوشاک و پوشیدن و در آوردن آنها فراهم شده است.بنابراین میتوان گفت، واک این کلوزت (walk in closet) مجموعه ای از انواع کمد، جاکفشی ، آینه قدی و درآور و کمدهای مخصوص اکسسوری و کیف و کلاه و کراوات و غیره را در خود جای داده و از سایر بخش های خانه جدا می باشد. این گروه از اتاق ها در سالهای اخیر در طراحی داخلی وارد شده و در معماری به آن توجه ویژه ای شده است.وقتی تعداد لباسهای شما از یه حدی بیشتر میشود، نمیتوانید آنها را در کمد دیواری اتاق خواب و دراور جای دهید.در بهترین حالت اگر هم بتوانید حجم زیاد لباسها را به صورت متراکم و فشرده در کشو و کمد دیواری کوچک اتاق خود جای دهید، حتماً لباسهای شما آسیب میبینند و چروک میشوند. کلوزت روم برای حل این مشکل و با هدف دسته بندی حجم بالایی از لباس به صورت منظم طراحی و اجرایی میشود.اتاق کلوزت به حجم بسیاری از وسایلی که هر روز با آنها سر و کار داریم نظم و سر و سامان میبخشد. شاید در ابتدا داشتن یک فضای مجزا برای لباس و کفش و اکسسوری غیر ضروری به نظر برسد، اما برای افرادی که اهل تجملات و مد هستند بسیار کاربردی و مفید خواهد بود.ممنون که در این مقاله همراه ما بودید!
پنجشنبه 23 آذر 1402
ایدههای خلاقانه برای گوشه های خالی خانه
در هر فضایی، فضای ناکارآمد در گوشه و کنار و کنج پیدا می شود. فضایی که نمی دانیم باید چه استفاده ای از آن بکنیم تا خالی و بدون کاربرد نماند. مثلا فضای بین دو ستون یا فرو رفتگی با ابعاد نامتناسب در اتاق نشیمن، یک دیوار صاف بین دو اتاق، زیر راه پله ها، کنار پنجره، پشت در اتاق یا ورودی خانه و... هم یک فضای ناکارآمد به محسوب میشود.طراحی و دیزاین این کنج ها اگر به درستی انجام شود، در زیباتر به نظر رسیدن خانه تاثیرگذار است و مشکل کمبود فضا و بهترین استفاده از فضاهای خالی خانه رو حل می کند. ایده هایی برای گوشه های خالی:ایجاد کافی باراستفاده ازآیینه قدیکنسولاستفاده از گل و گیاه قد بلنداستفاده از استند و شلف هااستفاده از میز خاطراتایجاد فضای مطالعهایجاد نشیمنایجاد میز غذاخوریممنون که در این مقاله همراه ما بودید!
جمعه 17 آذر 1402